The Best Compact Powder for your Face

5:38:00 PTG

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh

aku nak sharing dengan korang semua, about compact powder yang menjadi kegilaan ramai sekarang
aku dah survey kawan-kawan aku kebanyakan daripada mereka menggunakan Pixy UV Whitening


ha ini gambarnya aku culik dari gugel


aku dah tengok muka diorang yang ditempekkan dengan bedak ni
aku pun dah try, okay. hehe
boleh pakai dalam dua keadaan:
1.basahkan span
2.span kering

kalau span basah, maka bedak tu jadi lah foundation
kalau kering jadi bedak compact biasa

apapun dari pemerhatian dan pengalaman aku, even berpeluh, muka masih nampak cun, sebab nya bedak ni tahan lama
mencantikkan wajah yang kusam
dan paling penting bedak ni tak bercapuk

warna dia macam-macam korang boleh tengok kat kedai-kedai kosmetik, mesti ada jual punya
nak cuba boleh, tapi dengan syarat korang kena pilih warna yang sesuai dengan kulit muka korang dan try yang refill dulu, baru korang puas hati

harga nya murah, seingat aku tak sampai pun RM20 tapi yang refill lagi murah
so, apalagi  gadis dan wanita yang cantik2 dan comel2 yang tidak berpuas hati dengan bedak compact sendiri, disarankan cuba yang ini pulak,
insha Allah puas hati

aku tak dapat apapun promote bedak ni, tapi aku cuma nak share something yang aku tahu hasilnya insha Allah
kalau ada apa-apa nak share mengenai bedak ni, sila la letak di ruangan komen

sekian, adios amigos.


You Might Also Like

4 Pendapat

  1. haz pn guna compact powder pixy ni. n stakat ni this is the best compact powder ever =)

    BalasPadam
  2. ha, betul kan..
    hehe..sy pun dah tengok hasilnya kawan2 yang pakai bedak ni nampak flawless kulit diorang..tak nampak mcm pakai bedak pun, tak bercapuk

    BalasPadam
  3. yup. n bedak ni odourless. haz mula2 gne maybelline. tapi x best n bau die semacam. then br tkr pixy ni. till now. hee ^^

    BalasPadam
  4. nak torai la benda ni.. Hehehe.. :) thanks share tauu..

    BalasPadam

Komen cun-cun tau

Opie Neon. Dikuasakan oleh Blogger.

Pages

Lain-lain Blog

[VIDEO] Menjerit Sambil Lempar Barang – Ini Reaksi Zizan Bila Nampak Lembaga

Bakal Menyambut Zuriat Pertama? 5 Topik Hangat Para Ibu Ini Pasti Buat Anda Dilema!